Vásárolt néhány PVC csövet… Hogy miért? ZSENIÁLIS! (Nekem is kell ilyen)!

Kövesse a friss cikkeket:

Ez az okos nő tudja, hogyan lehet feldobni a lakást 5000 forintból. Néhány régi függönyből és PVC csőből nagyon szépet tervezett. Ráadásul még 5000 forintba sem került.

p1

A függönykarnis helyett néhány PVC csövet vásárolt és lefestette fekete festékkel. A PVC cső különösen jól felhasználható a sarkoknál, mivel a műanyag könyök könnyen hajlítható, így könnyen igazíthatjuk a sarkokhoz még akkor is, ha azok nem derékszögűek.

p2

Mindössze 5000 forintot költött és ebből gyönyörű függönyt és modern függönytartót készített, amely bármilyen lakásban megállná a helyét

A csöveket feketére festette. Olyan festéket használt, ami kb 30 perc alatt meg is száradt. Hát nem fantasztikus? A helyi boltban minden megtalálható, rendkívül olcsó, egyszerű elkészíteni és nagyon jól mutat.

p4

Mit gondolsz? Te is kipróbálod? A drága függönykarnis helyett ami akár 100.000 forintba is belekerülhet + a felszerelés költsége, ha szakembert hívsz…. valószínű, hogy ezzel a módszerrel akár 120.000 forintot is megtakaríthatsz! És ki mondja meg, hogy az nem egy igazi függönytartó?

Forrás: www.napjaink.org

Kövesse a friss cikkeket:

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: