Négy mérges kígyót ölt meg, hogy megvédje családját a hős kutya!

Kövesse a friss cikkeket:

Életét adta családjáért a hősként emlegetett dobermann!

Ismételten tanúbizonyságot nyerhetett a világ, hogy valóban ki is az ember legjobb barátja, hű társa. Elképesztő eset történt Indiában, amiről van már az egész világ tud és büszkén beszél a bátor ebről!

sds

Hősnek kijáró temetést kapott egy dobermann egy indiai faluban, miután saját életét feláldozva védte meg családját négy kobrától – jelentette a Deccan Chronicle. Az indiai újság beszámolója alapján a hegyi kobrák hétfőn este jelentek meg Dibakar Raita házánál, az India délkeleti részén található Orisza államban.

A bejáratot őrző dobermann azonban az útjukat állta, és nem engedte, hogy gazdái közelébe jussanak. A kígyók és a kutya egymásnak estek, és az ebnek végül sikerült mind a négy kobrát megölnie. Azonban nem sokkal azután, hogy győztesen került ki az összecsapásból, a kutya összeesett, és belehalt a mérges kígyók okozta harapásokba.

Dibakara újságíróknak elmondta: a dobermannt alig pár hónapja vette magához, és sokkolta önfeláldozása. „A legnagyobb áldozatot hozta értem és a családomért. Halálomig fogom őrizni az emlékét és imádkozom lelkéért” – mondta a beszámolók szerint láthatóan elérzékenyült férfi

Forrás: www.napjaink.org

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: