MINDENKI LÁTTA, HOGY MI ZÁRJA EL AZ UTAT, DE SENKI SEM MERT ODAMENNI. EZ A MOTOROS AZONBAN ELKÉPESZTŐ DOLGOT TETT!

Kövesse a friss cikkeket:

Ha valaki aznap éppen London fele tartott, nagyon szokatlan esetben lehetett része. Az biztos, hogy egy életre emlékezni fognak erre a napra azok a sofőrök, akik a forgalmi dugóban várakoztak. Egy fura fekete kupac zárta el az utat, de senki nem mert közelebb menni hozzá.

Egy bátor motoros volt az egyetlen, aki megtörte a jeget. Leállította a járgányát, és közelebb ment, hogy megnézze, mi az, ami akadályozza a forgalmat. Amikor odaért, ledöbbent: egy nő ült magába roskadva az úttest közepén. Szólongatta, rázogatta, de meg sem mozdult.

Ekkor ellenőrizte a pulzusát, minden jel arra mutatott, hogy szerencsére életben van. Azonban, amikor kicsit megmozdította a nőt látta, hogy a nyaka köré szorosan egy fekete gumiszalag tekert. Annyira szoros volt, hogy életfunkciói teljesen lelassultak, már alig kapott levegőt, és szinte mozdulni sem tudott.

A motoros gyorsan lefejtette a nő nyakáról a gumit, és az elsősegély szabályai szerint az oldalára fektette. Ekkor már a többi utas is kiszállt, aki tudott, részt vett a mentésben.

Ha nem rendelkezik a motoros ekkora lélekjelenléttel, szegény nő már talán nem is élne. Milyen jó, hogy vannak köztünk bátor és önzetlen, segítőszándékú emberek!

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: