KITILTOTTÁK AZ EDZŐTEREMBŐL, MERT TÚL NAGY VOLT A MELLE!

Kövesse a friss cikkeket:

loading...

A diszkriminációnak, vagyis hátrányos megkülönböztetésnek rengeteg fajtája, árnyalata van. Azonban a következő esettől nekünk is leesett az állunk!

capture-20160608-092516

El tudod képzelni, hogy valakit nem a minősíthetetlen viselkedéséért, vagy esetleg szabályszegésért, hanem a külseje, mégpedig a hatalmas keblei miatt tiltanak ki valahonnan?

Ne aggódj, mi sem tudjuk elképzelni! Pedig egy nővel ez történt! Jenna Vechhio-t az egyik edzőterem személyzete igencsak megalázta, amikor közölték vele, hogy sajnos a továbbiakban nem edzhet abban a teremben, ha ezt az edző felsőt viseli, hiszen ahogy ők fogalmaztak, “korántsem megfelelő”.

A felháborodott nő állítja, hogy ezzel arra céloztak, hogy a mellei túl nagyok, és mivel ő az egyetlen nő az edzőteremben, aki ilyen felsőben edz, így zavarja a többi embert. Íme az emlegetett felső:

capture-20160608-092605

capture-20160608-092642

capture-20160608-092708

Jenna a következőket írta közösségi oldalán:

“Azt a megjegyzést kaptam az edzőtermi személyzettől, hogy az edző topom nem megfelelő oda, hiszen sérti mind a személyzetet, mind az ott edző többi embert.

Elvileg meg van szabva, milyen ruhát szabad, és milyet tilos viselni a teremben. Meg kell jegyeznem, hogy a felsőm semmiben sem különbözött a többi, ott edző nőétől, mindössze a mellméretem nagyobb jóval összehasonlítva az övéikkel.

Miután megkérdeztem minden nőt kifele menet az edzőteremből, mindenkitől azt a választ kapva, hogy nekik semmi bajuk vele, világossá vált számomra, hogy csupán az éppen akkor szolgálatban lévő két női személyzeti tagot sértette az öltözékem.

Rámutattam, hogy ugyanolyan felsőm van, mint a többi nőnek a teremben, mire azt válaszolták, hogy az nem számít, nekem nem szabadna ilyet viselnem.

Ezt persze hátrányos megkülönböztetésnek éreztem, hiszen miért ne viselhetne minden nő olyan pólót, amilyet szeretne, főleg akkor, ha a többieken is ilyen van?

A különböző méret más szabályokat jelent?! Szeretném, ha ez a kiírás mindenkihez eljutna! Ha én nem viselhetek ilyen topot, akkor senkinek sem lenne szabad, mérettől függetlenül! Ez öltözködési diszkrimináció!”

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: tudnodkell.info

Kövesse a friss cikkeket:

loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: