HÁZZAL, FÖLDDEL, ÉVI 150 EZER EURÓS FIZETÉSSEL VÁRJA A MAGYAROKAT EGY ÚJ ZÉLANDI VÁROS!

Kövesse a friss cikkeket:

loading...

Egy új-zél­andi városkában rengeteg a munka, vi­szont kevés a munkaerő, a fiatal ember. A pol­gár­mes­ter a csodaszép helyen mun­ka­erő-to­bor­zási kam­pányba kez­dett. Amíg sok ország folyamatosan küzd a munkanélküli ráta leszorításával, addig az új-zélandi Kitangatában épp túl sok a munka, rengeteg megfizethető házzal rendelkeznek, viszont nincs elég lakos.

620x0

homeslide1

A kerületi polgármester, Bryan Cadogan becslései szerint Kitangata városában több mint 1000 munkahelyre kéne ember. A kisvárosban viszont csak 800 ember él, így munkaerő-toborzó kampányba kezdett, hogy új lakókat vonzzanak a csodás településre.

Az üdvözlőcsomag a következő: egy nagy családi ház kerttel és mintegy 148 ezer eurós fizetés. Amellett, hogy garantált a munka, házat és földet kínálnak mellé, így a lakhatás is könnyen megoldva.
A városatya szerint ez egy fantasztikus lehetőség arra, hogy a gazdaságilag kifulladt családok áttelepüljenek egyik városból vagy akár országból a másikba.

620x0 (1)

A polgármester szerint a családok legnagyobb értéke az otthon – és persze ennek megteremtése okozza a legtöbb fejtörést is.

„A mienk egy olyan régimódi közösség ahol nem zárjuk be a házakat, a gyerekek szabadon, biztonságban játszhatnak. Munkahelyünk és házunk akad, emberünk viszont nincs elég. Azt szeretnénk, hogy ez a város ismét élénk legyen és mi tárt karokkal fogadjuk az új lakókat.”
Ki tudna ellenállni egy ilyen meghívásnak?

620x0 (2)

Forrás: szupertanacsok.blog.hu

Kövesse a friss cikkeket:

loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: