Ez az anya csak arra várt, hogy megszülhesse 4. gyermekét… de a hasa túl gyorsan növekedett…

Kövesse a friss cikkeket:

Chloe és Rohan Dunstan Ausztráliában élnek. Három gyermekük van, pontosabban három fiúgyermek, akik 3, 2, és 1 évesek. Azonban a legtöbb ilyen szülő vágya, hogy egy kislánya is lehessen. Annak ellenére, hogy a házimunka nagyon sok volt a 3 gyermek mellett, Chloe és Rohan mégis úgy döntöttek, hogy még egy gyereket vállalnak.

b1-1

Nem kellett sokáig várniuk, csodálatos hírt kaptak: hamarosan újra szülők lehetnek. De ezúttal Chloe terhessége nem olyan volt mint az előzőek. Hasa túl gyorsan növekedett, mintha fel akart volna robbani. A három gyermek édesanya szinte biztos volt abban, hogy valami szokatlan és váratlan dolog fog történni.

b2-1

Az ultrahang kimutatta a rejtélyt: a dunstan családnak hármasikrei lesznek! – Hatalmas sokkot kaptak, amikor megtudták a hírt. Azt is megtudták, hogy az egyik magzat hipoxiában szenved és a túlélésért küzd és leánygyermek.

b3-1

Nagyon fontos döntést kellett meghozniuk. Ahhoz, hogy az orvosok megmentsék az anya életét, a koraszülést javasolták. De a koraszülés mindhárom gyermek életét veszélyeztette. Volt egy másik lehetőség is… hagyni a leánygyermeket meghalni és a két fiúgyermeket engedni, hogy tovább fejlődjenek.

b4-1

A szülők végül a koraszülés mellett döntöttek. A fiatal édesanya biztos volt benne, hogy helyesen döntött. Tudom, hogy nagyon sok erőre lesz szükség, hogy túléljem a szülést a terhesség 28-ik hetében, ilyen körülmények között – mondta Chloe. A kicsik pár nap után megszülettek.

b5-1

Hármas ikrek voltak, nagyon picik és gyengék. A kórházban tartották őket és vérátömlesztést kaptak. A szülők már kezdtek aggódni, hogy rosszul döntöttek. De szerencsére Rufus, Henry és a kis Pearl egyre jobban erősödni kezdett.

Néhány hét múlva a család tudta, hogy hamarosan hazamehetnek. A nagyobb testvérek öröme nem ismert határokat.
Nézd meg ezt a fotót… mintha azt mondanák, hogy készek vagyunk megvédeni a kistestvéreket az életben rejlő veszélyektől.

b9

5 fiúgyermek és egy kislány… biztosak vagyunk abban, hogy a ház a feje tetejére fog állni, de a legfontosabb, hogy megmaradjon a családi béke, boldogság, szeretet, az egészség és ami a legfontosabb a türelem, hogy a gyermekek jó nevelésben részesüljenek. Ha tetszett a történet, akkor oszd meg barátaiddal is!

Forrás: napjaink.org
Forrás: joportal.hu

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: