Csak pár kilótól szeretett volna megszabadulni, belehalt a fogyasztó tabletták szedésébe. “Belülről égették fel” a testét

Kövesse a friss cikkeket:

Soha ne rendelj az internetről fogyasztó tablettákat, mert végzetes következménye lehet!! Hiába hinné az ember, hogy a mai világban minden táplálékkiegészítő termék szigorú ellenőrzések alá vannak vetve, sajnos a valóság ennél sokkal kétségbeejtőbb. A neten bármit meg lehet rendelni, így gyanús forrásból származó tablettákat is. Ez a lány elkövette azt a végzetes hibát, hogy olyan tablettákat rendelt, amelyek tönkretették a szervezetét, és végül megölték. Pedig ő csak pár kilót szeretett volna leadni…

Egy 21 éves lány szomorú története. Eloise Parry-t április 12-én szállították kórházba, miután halálos mennyiségű “karcsúsító tablettát” vett be. Két tabletta már halálos adag volt. Ahogy bekerült a végzetes mennyiségű méreg a szervezetébe, az orvosok nem tudtak mit tenni. Nincs rá ellenanyag, a lányt nem tudták megmenteni. Az orvosok mindent megpróbáltak, hogy a szervezetét lehűtsék, de az anyagcseréje olyan mértékben felgyorsult, hogy gyakorlatilag belülről égett az egész szervezete. Tragikusan fiatalon, 21 évesen kellett elmennie, mert fogyni szeretett volna pár kilót.

A szer, amit az internetről rendelt, egy dinitrifenol nevű vegyületet, röviden DNP-t tartalmazott. Semmiképpen nem szabad olyan fogyasztóterméket a szervezetünkbe juttatni, amely ezt a vegyületet tartalmazza, ugyanis a DNP egy ipari vegyszer, és nem szabad emberi fogyasztásra használni. Ez egy méreg!!

fogyaszto másolata

fogyasztoo másolata

foogyaszto

Eloise nem volt tisztában azzal, hogy a tabletták mennyire károsak, és sosem gondolta volna, hogy a fogyasztótabletták képesek ölni. Nagyon vigyázzunk, ha fogyasztó tablettákkal szeretnénk megszabadulni a súlyfeleslegtől, mert végzetes hatása lehet. DNP-t tartalmazó készítményeket SEMMIKÉPP ne fogyasszunk!

Tanuljunk a lány szomorú történetéből, ne rendeljünk az internetről kétes eredetű tablettákat, és elsősorban mozgással és helyes táplálkozással fogyjunk, ne pedig mindenféle szer segítségével! Ne történjen több katasztrófa.

Forrás: www.ilyennincs.com

Kövesse a friss cikkeket:

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: