Az alfa nő 10 jellemvonása! Te közéjük tartozol?

Kövesse a friss cikkeket:

loading...

Az alfa nő tele van önbizalommal, bátorsággal, kitartással, és még ráadásul tekintélye is van. Ő egy vezető nő, aki képes megváltoztatni a világot. A következőkben 10 alfa nő tulajdonságot ismertetünk. Érdekes lesz!

wonder-woman-1016324_640

1. Ennek a nőnek sosem kell felemelnie a hangját, hogy elérje azt, amit szeretne. Bízik magában, képességeiben és mindig pozitívan szemléli a világot, így a céljait szinte mindig eléri.

2. Kiegyensúlyozott, tisztában van azzal, hogy a dolgokat nem szabad erőltetni, és pont emiatt veszi könnyedén az akadályokat, felel meg a kihívásoknak. Bölcs nő.

3. A környezete könnyen befogadja, elfogadja, és nem azért mert gazdag, netán befolyásos, hanem mert képes tisztelni másokat.

4. Egyenes és őszinte, ezért mindenki előtt világossá válik szándéka. Nem köntörfalaz, nem célozgat.

5. Képes különbséget tenni a pozitív és a negatív kritika között, így tud fejlődni, tud előrehaladni a céljai megvalósításában.

6. Jól érzi magát a bőrében, nem hatnak rá a negatív körülmények, trendek. Tisztában van vele, hogy szép, értelmes nő.

7. Nem érzi úgy, hogy másokkal kellene versenyeznie. Arra törekszik, hogy abban amit csinál, abban a legjobb legyen.

8. Intelligens, aki tudja, hogy miként kerüljön ki győztesen egy előnytelen helyzetből. A rosszakaróival nem foglalkozik, inkább azokkal törődik, akik szeretik őt, akik megbecsülik a munkáját.

9. Nagy erénye, hogy képes bátorítani barátait, ismerőseit, hogy azok megvalósíthassák álmukat, rájöjjenek arra, hogy milyen értékeket hordoznak magukban.

10. Ez a nő minden jelentős történést, mozzanatot megért, ami az életében bekövetkezik, legyenek azok pozitívak, avagy negatívak. Éppen emiatt képes a fejlődésre, a változásra.

Forrás: filantropikum.com

Kövesse a friss cikkeket:

loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: