A VŐLEGÉNY NEM TUDJA ABBAHAGYNI A SÍRÁST: A RÓLA KÉSZÜLT VIDEÓ VÍRUSKÉNT TERJED!

Kövesse a friss cikkeket:

loading...

Azt mondják, mielőtt még megesküdnének, a férfiakat hidegrázás, szorongás, és a felelősségtől való félelem gyötri. A vőlegény azonban, akiről a videó készült, egyáltalán nem így van vele! Ahelyett ugyanis, hogy pánikolna az esküvő előtt, ő valami szívmelengető dolgot tesz.

Gabriel Deku, a 25 éves londoni vőlegény, azóta látja teljesen rózsaszínben a világot, mióta megismerte menyasszonyát, Annabellát. Az esküvőn pedig, amint megpillantotta választottját a gyönyörű, fehér ruhában, annyira megilletődött, hogy zokogásba tört ki.

„Közeledve a nagy naphoz, fogadtam az anyukámmal, hogy nem fogok sírni.” – árulta el Deku a Mail Online-nak adott interjújában.

„De látva őt magam előtt, hirtelen rám tört az érzés, hogy mennyire szerencsés vagyok, hogy ő az enyém. És a tudat, hogy egy ilyen boldog párkapcsolatban vagyok, amelyben valaki feltételek nélkül szeret engem.” – nyilatkozta Gabriel Deku.

Annabella valóban csodásan festett a menyasszonyi ruhájában. A templom, a szeretteik jelenléte, és maga a hangulat pedig annyira megható volt, hogy ember legyen a talpán, aki meg akarja úszni könnyek nélkül!

„Annyira gyönyörű volt! Mi nagyon különbözőek vagyunk. Igazából ő az érzékenyebb a kapcsolatunkban, miközben én vagyok az, aki a kemény férfit játssza. De mégis, most képtelen voltam elállni a sírásnak.” – vallotta be Deku, aki végül barátai biztatására összeszedte magát, és kimondta a boldogító igent.

Ne felejtsd el megosztani, hogy mások is lássák!

Forrás: www.tudnodkell.info

Kövesse a friss cikkeket:

loading...
×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: