A FÉRFI KISBABÁJA HANGOSAN SÍR A KÖNYVTÁRBAN. EKKOR A MÉRGES LÁNY ODAMEGY HOZZÁJUK…

Kövesse a friss cikkeket:

A könyvtárban mindenki nyugodtan szeretne olvasni, vagy tanulni, nem is értettük, mit keres ott egy ordító kisbaba és édesapja. A lány, aki vizsgáira készült fel is idegesítette magát és elhatározta, odamegy…

capture-20160718-074436

Facebookon osztotta meg végül a történetét a világgal, mert mikor odaért súlyos dologra döbbent rá:

“Ma könyvtárban voltam, mert tanulnom kellett, amikor nem messze tőlem egy férfi kezében egy kisbaba sírni kezdett. Próbáltam tanulni, de a baba csak sírt, és sírt egyfolytában. Sík ideg lettem. Miért hozta egyáltalán ide? Az ilyen kisdednek otthon az édesanyja mellett a helye! – gondoltam magamban.

Láthatóan nem tudott a fiatal apa mit kezdeni a helyzettel és amikor a sírás még hangosabb lett nem bírtam tovább, felálltam, és odamentem és megkérdeztem a férfit, megfoghatom-e a babát. Kiabálni szerettem volna, de mikor ránéztem a férfire hirtelen minden haragom elszállt.

Ő könnyekkel a szemében mosolygott, és átadta a pöttöm kék szemű kisfiút. Miközben ott ültünk, és ringatva próbáltam elaltatni a babát, meséltem neki a tanulmányaimról, ő pedig elmondta, hogy nagyon sajnálja a kellemetlenséget, még ő is egyetemre jár, és lassan vizsgáznia kell, hogy munkát szerezhessen és sajnos a felesége néhány héttel ezelőtt belehalt a szülésbe. Azóta szinte semmit nem aludt.

Amikor a baba végre megnyugodott és elaludt, óvatosan visszaadtam a férfi kezébe. Köszönöm, köszönöm – hálálkodott.

Sokszor nem tudjuk, mi folyik körülöttünk, és mielőtt ítélkeznénk, gondoljuk meg mit mondunk, mit teszünk, mert nem láthatunk bele más életébe. Ez az eset megtanította nekem: egy kis könyörülettel érhetjük el a legnagyobb hatást.”

Forrás: tudnodkell.info

Kövesse a friss cikkeket:

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: