5 toxikus kínai termék, amit te is fogyasztasz és nem is tudod, hogy mérgező!

Kövesse a friss cikkeket:

5-toxikus-kinai-termek-amit-te-fogyasztasz-es-nem-tudod-hogy-mergezo-500x357

Kínában nem csak az elektronikai dolgokat és a ruhákat gyártják, hanem az élelmiszereket is. Rengeteg termék van amiről nem is tudjuk, hogy kínai, így bátran megvesszük. Megmutatjuk azt az 5 terméket, amit nem érdemes megvásárolnod, ha azt látod a tasakján, hogy Kínában készült.

Műanyag rizs

Ez a rizs valójában hamisítvány, burgonyából és kémiai adalékanyagokból készítik, amelyeket az autógumik előállításához is használnak. A hamis rizst úgy ismerheted fel, hogy tovább kell főzni, mint általában és még így is kemény marad. Nem érdemes enni belőle, mert káros lehet az egészségre!

tox1

Szemes bors

Egyes kínai gyártók a fekete borshoz sarat és földet kevernek, mivel így nagyobb mennyiséget érnek el. A bors erős illata miatt nem lehet észrevenni ha a terméket feldúsították.

tox2

Tőkehal

A tőkehal több mint felét Kínából hozzák, ezeket azonban olyan tápokkal etetik, miközben nevelik őket, amelyek károsak lehetnek az egészségre.

tox3

Almalé

A kínai almalében több kémiai anyag lehet. A kínaiak óriási mennyiségű almalevet gyártanak és terjesztik világszerte, de mivel rengeteg kémiai anyag található benne, jobb ha elkerülöd.

to4

Fokhagyma

A kínai fokhagyma vegyszerekkel van befújva, hogy tovább elálljon, tehát káros lehet az egészségre.

to5-1

Mindig nézd meg, honnan származik a termék amit megvásároltál!

Forrás: http://ketkes.com/

Kövesse a friss cikkeket:

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: