2 évvel azután, hogy véget ért a kapcsolata, ezeket a fotókat osztotta meg az interneten. Az akaratereje igazán lenyűgöző.

Kövesse a friss cikkeket:

Laura Micetich (USA) túlsúlyos volt egész életében. Több, mint 127kg volt, és 182 cm magas, így nehéz volt nem észrevenni. Úgy érezte, mintha mindig a reflektorfényben állna, mintha egy hatalmas szörny állna az úton. De két évvel ezelőtt, hogy letette a tanári diplomáját, Laura úgy döntött, hogy itt az ideje a változásnak.
A 25 éves lány emlékszik a fordulópontra, ami megváltoztatta az életét, “Minden akkor kezdődött, amikor befejeztem a főiskolát. A 4 éves kapcsolatom éppen véget ért, és tudtam, hogy változtatnom kell valamit. Tudtam, hogy tanítani fogok gyerekeket, és jó példát szerettem volna mutatni nekik.” Amiatt is aggódott, hogy az új emberek életében hogyan fogadják el a súlyát.

dad6189a55e95262ed56d99e84effc7f

Miután évekig nagy mennyiségű édességet és egészségtelen ételeket evett titokban, megfogadta, hogy abba hagyja.És aztán beiratkozott egy edzőterembe. Kezdetben elgondolkodott egy súlycsökkentő műtéten is, de úgy döntött, hogy próbára teszi először a saját erejét. Eltökélte, hogy bebizonyítja magának és a körülötte lévőknek, hogy meg tud változni.

28dece14d788594c644d2c040351365b

Rendszeresen edzett, és elkezdett egészségesebben étkezni. “Régebben állandóan mentem a hűtőhöz, és ettem valamit. Még csak nem is a stressz miatt ettem, csak egy szörnyű szokás volt”. De hamar abbahagytam. Amikor észrevette, hogy milyen gyorsan mentek le az első kilók, tudta, hogy eléri a célját. Laura keményen dolgozott, és egy év alatt a testsúlya felét leadta. Laura “előtte és utána” képein nehéz elhinni, hogy a fotókon ugyanaz a személy van.

61ad338a5f140bddbfbf0814c9f5a617

Sok ember nem tudja elhinni a változást. “Néhány ember már kitalálta, hogy megműtöttek. De ez a kemény munka eredménye. Eleinte győzködni kellett magam, hogy elinduljak az edzőterembe, de megcsináltam.” “Később kiderült, hogy eleinte a legtöbb ember azt hitte viccből járok el az edzőterembe. De gyorsan lenyűgöztem őket, mert látták, hogy lelkes voltam.” Hatalmas motiváció volt Laura Instagram profilja. “Hosszú ideig, féltem, hogy valaki rám talál ott. De az online közösség annyira támogatott és nagyon jó volt látni a saját átalakulásomat.” Annak ellenére, hogy Laura annyi súlyt vesztett, a bőre még mindig feszes. Úgy véli, hogy a súlyemelés akadályozta meg a bőre megereszkedését.
“A fő célom az, hogy boldog és egészséges legyek. Szeretek edzeni. Súlyokat emelek hatszor egy héten, ez egy új megközelítése az életnek. Ez többé már nem csak a fogyásról szól” mondta Laura.

70a868dcfc09c8dcd6e69fb92fd0d44d

Forrás: http://harmonikum.com/

Kövesse a friss cikkeket:

×
Lájkold Facebook oldalunkat!
Nagyra értékeljük!
Köszönöm, nem
×
Did you like it?
Share it on Facebook
No Thanks
x
Kövessen minket: